Orbán Ráhel úgy dolgozik a turisztikai országimázson, hogy nincs ott a megbeszéléseken

A Kistücsök étterem tulajdonosa azt mondta, még sosem találkozott a miniszterelnök lányával.

MN
2018. 03. 04. 11:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár papíron részt vesz az új magyar turisztikai reform kidolgozásában, a megbeszéléseken nincs ott a miniszterelnök legidősebb lánya – írja a Hír TV. A programban a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa is részt vesz, aki azt mondta: soha nem találkozott még a megbeszéléseken a legidősebb Orbán-lánnyal.

„Én személy szerint Orbán Ráhellel nem egyeztettem erről, ő nem volt bent az egyeztetéseken” – fogalmazott, és hozzátette: nem lenne semmi kifogása az ellen, hogy „amit ő is megtanult az iskolái során, vagy amit látott, azt is elmondja” – árulta el a Hír TV-nek Csapody Balázs.

Korábban a 444.hu vette észre az M1 műsorában, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, Guller Zoltán részletesen beszámolt arról, milyen formában fognak majd hozzá a magyar turisztika nagy reformjához. Az átalakítás az új magyar országmárka megalkotásával kezdődik, májusban pedig egy Budapest-központú kampány is indul világszerte arról, hogy a társasági élet, a fürdők és a gasztronómiai élvezetek mellett Budapest azért lehet vonzó turisztikai célpont, mert a magyar főváros még nem lett bevándorló-főváros. Fiatal segítői között pedig megemlíti a miniszterelnök legnagyobb lányát, az Elios-botrányhoz köthető Tiborcz István feleségét, Orbán Ráhelt is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.