Semjén Zsolt azt sem tudja, mire vadászik

Szerinte jávorszarvasra. Szerintünk rénszarvasra. Szavazzon!

MN
2018. 03. 09. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelek szerint Semjén Zsolt keveri a szezont a fazonnal. Az ország fővadásza – ahogy a kormánypárti Origó aposztrofálja a miniszterelnök-helyettest  – azt sem tudja, milyen vadra lő.  A Kereszténydemokrata Néppárt elnöke Facebook-oldalán osztotta meg azt az origós cikket, amelynek címében azt írják, hogy az ellenzéki sajtó hajtóvadászatot indított Semjén Zsolt ellen, csak éppen a tényekkel nincsenek tisztában. 

A cikk címe azért is sántít, mert aki nincs tisztában a tényekkel, az maga Semjén Zsolt. Közösségi oldalára posztolt bejegyzésében ugyanis azt írta: „Nem én helikopterezek, hanem a jávorszarvas”.

– Jávorszarvas? Biztos ebben elnök úr? Emlékeztetnénk arra, hogy Svédországban egyebek mellett rénszarvasra vadászott, és a helikopterről is rénszarvas lóg.

A tények makacs dolgok.

Úgy tűnik, egy órával cikkünk megjelenését követően, Semjén Zsolt rájött, hogy mégis rénszarvasra vadászott, ezért átírták a bejegyzésben a jávorszarvast rénszarvasra. Szerencsére, lementettük a korábbi posztot, amely fentebb látható.

Lapunk számolt be arról, hogy Semjén Zsolt az elmúlt években visszatérő vendége volt svédországi rénszarvasvadászatoknak. Tavalyi látogatásán helikopteres segítséget is igénybe vett – ugyanis Semjén nem szeret sokat sétálni –, illetve egy egész szállót lefoglaltak a zavartalan vadászat érdekében, ráadásul – amint az a felvételeken látszik – a lelőtt vadat, a rénszarvast is a helikopter szállította el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.