Szekszárdról lemondhat az MSZP: Hadházyt támogathatják

A szocialisták készek mérlegelni, hogy Hadházy Ákos az LMP társelnöke.

MN
2018. 03. 07. 6:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hódmezővásárhely után nincs abban a helyzetben az LMP, hogy kimazsolázza, melyik ellenzéki pártokkal működik együtt – mondta Kunhalmi Ágnes a Hír TV Egyenesen című  műsorában az MSZP–Párbeszéd szövetség LMP-vel folytatott egyeztetése után.

A szocialisták képviselőjelöltje arról beszélt, ha az LMP az 5-6 budapesti körzetben segít, akkor ki lehet takarítani a Fideszt a fővárosból.

A politikus a saját körzetéről úgy vélekedett, hogy az LMP visszalépése nélkül is ott van a Fidesz nyakán, de az LMP támogatásával biztos lenne a győzelem.

Harangozó Tamás és Hadházy Ákos szekszárdi párbaja ügyében a szocialisták budapesti elnöke megerősítette, hogy Szekszárdot odaadhatják az LMP-nek, mert pártja kész mérlegelni, hogy Hadházy Ákos az LMP társelnöke.

Czeglédy Csaba ügyét Kunhalmi Ágnes aljas koncepciós pernek tartja, de ezzel együtt sem érzi úgy, hogy pártjának vissza kellene léptetnie szombathelyi jelöltjét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.