Szél Bernadett elfogadja Gyurcsány meghívását

Az LMP társelnöke ugyanakkor nem arról szeretne beszélni, hogy mi lesz április 8. után, hanem hogyan lesz kormányváltás.

MN
2018. 03. 15. 19:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje a Hír TV Egyenesen című műsorában jelentette be, hogy elfogadja Gyurcsány Ferenc DK-elnök meghívását, amelyet a baloldali pártok március 15-i rendezvényen, a színpadról intézett a pártokhoz, köztük az LMP és a Jobbik vezetőihez. Gyurcsány szerint arról kellene egyeztetni, hogy miként lehet lebontani az Orbán-rendszert az április 8-i választás után. 

Szél Bernadett szerint az ellenzéki pártoknak sorsközösséget kell vállalniuk egymással, különben nem lesz kormányváltás. Gyurcsány ajánlatával szerinte a Jobbikot hozta nehéz helyzetbe, de az a lényeg, hogy beszéljenek egymással. „Én viszont nem arról szeretnék beszélni, hogy április 8-a után mi lesz, hanem arról, hogy április 8-ig hogyan tudunk eljutni úgy, hogy ott nyolcadikán kormányváltás legyen” – mondta az LMP társelnöke. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.