Turisztikai országimázs: Orbán Ráhel nem kér pénzt az ötleteiért

Guller Zoltán szerint sok más fiatal is rendszeresen elküldi az ötleteit.

MN
2018. 03. 08. 15:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ingyen ad tanácsot a Magyar Turisztikai Ügynökségnek Orbán Ráhel – mondta a szervezet vezetője a Hír TV kérdésére a szolnoki vasútmodell-kiállítás megnyitóján.

Guller Zoltán szerint nemcsak a miniszterelnök lánya, de sok más fiatal is rendszeresen elküldi az országmárka építésével kapcsolatos ötleteit, hogy aztán közösen rajzolják meg Magyarország külföldi megjelenését.

Korábban a 444 vette észre az M1 műsorában, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója, Guller Zoltán részletesen beszámolt arról, milyen formában fognak majd hozzá a magyar turisztika nagy reformjához. Az átalakítás az új magyar országmárka megalkotásával kezdődik, májusban pedig egy Budapest központú kampány is indul világszerte arról, hogy a társasági élet, a fürdők és a gasztronómiai élvezetek mellett Budapest azért lehet vonzó turisztikai célpont, mert még nem lett bevándorló-főváros.

Guller Zoltán fiatal segítői között megemlítette a miniszterelnök legnagyobb lányát, az Elios-botrányhoz köthető Tiborcz István feleségét, Orbán Ráhelt is.

A programban a balatonszemesi Kistücsök étterem tulajdonosa is részt vesz, aki a Hír TV-nek azt mondta, soha nem találkozott még a megbeszéléseken a legidősebb Orbán lánnyal. „Személy szerint Orbán Ráhellel nem egyeztettem erről, ő nem volt bent az egyeztetéseken, de egyébként nekem nem lenne semmi kifogásom az ellen, hogy amit ő is megtanult az iskolái során, vagy amit látott, azt elmondja. Mi Guller Zoltánnal dolgozunk és a csapatával” – fogalmazott.

A Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója most közölte: ez nagyon fontos munka, hiszen a tevékenység a következő húsz-harminc évben meg fogja határozni a Magyarországról kialakult képet.

„Alapvetően a saját kollégáim munkájára számítok, de ahhoz, hogy minél jobbat tudjunk létrehozni, tanácsadókkal is együtt dolgozom, említhetem Zoób Kati, Zoboki Gábor vagy éppen Káel Csaba nevét, akik, úgy gondolom, a saját területen maradandót alkottak. És van néhány fiatal, Berecz István vagy éppen Orbán Ráhel. Sokan vannak egyébként, akik szabadidejükben mindenfajta jogviszony nélkül, ellenszolgáltatás nélkül tanácsokat és javaslatokat küldenek a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezérigazgatójának a külföldi országmárkával kapcsolatos kérdésekben” – jelentette ki.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.