Ukázt kaptak a postások: a választás előtt kézbesíteniük kell Orbán ajándékát

Március 29-ig ki kell vinniük a 10 ezer forintos Erzsébet-utalványokat.

MN
2018. 03. 09. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héttel a választás előtt meg kell érkeznie az Erzsébet-utalványoknak a nyugdíjasokhoz – írja a 24.hu. A portál szerint a postákat körüzenetben értesítették arról, hogy szoros határideje van a kézbesítésnek.

„Tájékoztatom, hogy kormányzati megbízás alapján 10 000 forint értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kerülnek kiküldésre. A nyugdíjasok számára címzett küldemények kézbesítését ezúttal is a Magyar Posta végzi. A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani” – áll a levélben. Az is kiderül belőle, hogy azok a posták, amelyekre március 23-a után jutnak el a borítékok, külön tájékoztatást kapnak majd.

Csütörtökön Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az M1-en azt mondta, hogy néhány hét szükséges ahhoz, hogy a posta kiküldje a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványokat az érintetteknek, hozzátéve, bízik benne, hogy április közepéig mindenki megkapja a juttatást.

Minden jel arra utal, hogy már a húsvéti nyuszival együtt megérkezik a kormány ajándéka a nyugdíjasokhoz. Ráadásul hétfőn még csak terv volt, mára tény lett: a megugró téli költségekre hivatkozva kapnak harmadik alkalommal utalványt a nyugdíjasok.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.