Visszaéltek a Jobbik jelöltjének adataival Dunakeszin

Az IMA ajánlásgyűjtő ívein szerepeltek Varga Zoltán Péter személyes adatai.

MN
2018. 03. 12. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varga Zoltán Péter jobbikos képviselőjelölt kérelmére a választási irodától csütörtökön megküldött tájékoztatásból derült ki, hogy a dunakeszi székhelyű választókerületben a Jobbik jelöltjének adataival élt vissza az egyik kamupárt – közölte hétfőn a Jobbik.

„»A Mi Pártunk – IMA« elnevezésű bizniszpárt ajánlásgyűjtő ívein helyesen és teljes körűen szerepel Varga Zoltán Péter jobbikos képviselőjelölt valamennyi, az ajánláshoz szükséges személyes adata, az aláírás azonban nem tőle származik, a jelölttel, illetve megbízottjával Varga Zoltán Péter sosem találkozott, adatait nem ő adta meg, az ívet alá nem írta. A Jobbik jelöltje természetesen azonnal jelezte ezt a körülményt a választási irodának, pénteken pedig az újabb dunakeszi csalás miatt feljelentést tett a Dunakeszi Rendőrkapitányságon” – írta a párt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.