Vona Gábor: A miniszterelnök nem méltó az ország vezetésére

Ne legyen miniszterelnök, aki fenyegeti a magyar embereket – mondta a Jobbik elnöke.

MTI
2018. 03. 16. 19:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik elnöke szerint a miniszterelnök méltatlanná vált arra, hogy Magyarországot vezesse, miután a nemzeti ünnepen megfenyegette a magyar embereket, hogy jogilag, politikailag és erkölcsileg elégtételt fog venni rajtuk, ha nem a Fideszre szavaznak.

Vona Gábor pénteken nagykanizsai utcafórumán azt a kérdést tette fel, hogy mi lett az elmúlt nyolc évben „azokkal az emberekkel, szervezetekkel, pártokkal, civilekkel”, akik felemelték a szavukat. „Lejáratták őket, tönkretették őket, megzsarolták őket, elüldözték őket, megvásárolták őket, hazudoztak róluk” – jelentette ki.

„Mi az, amit még eddig nem tett meg nyolc év alatt kormányon, lövetni fog?” – fogalmazott a kormányfőre utalva Vona Gábor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.