Jakab Péter: A Jobbik pokollá fogja tenni a cigányok életét

A cigányok ellen uszított egy néhány évvel ezelőtti miskolci megemlékezésen Jakab Péter. A Jobbik jelenlegi frakcióvezető-helyettese élősködőknek és rombolóknak nevezte a romákat.

Forrás: Hír TV2019. 02. 21. 12:26
JAKAB Pter
Kocsis Máté szerint Jakab Péter produktumáért megérdemli a "piros pontot" Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cigányok ellen uszított egy néhány évvel ezelőtti miskolci megemlékezésen Jakab Péter. A Jobbik jelenlegi frakcióvezető-helyettese élősködőknek és rombolóknak nevezte a romákat. A politikus azzal fenyegetőzött, hogy pokollá fogják tenni a cigányok életét – olvasható a Hír TV oldalán.

Jakab Péter szerint a cigányok zöme lop, a szobába piszkít és nem akar dolgozni.

 

Trianonra emlékezett a miskolci Jobbik egy néhány évvel ezelőtti felvételen. A rendezvény a magyar hiszekeggyel kezdődött. „Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában…” A közös imádság után a Jobbik helyi elnöke a cigányság szidalmazásába kezdett.

„…Tiltakoznak és ajvékolnak azok, akik úgy gondolták, hogy életük végig lehet élősködni rajtunk, lehet élősködni ezen a városon. Nekik üzenem, hogy ébred már a magyar! Bizony ébred! Lyukóvölgyben pláne ébred. Abban a Lyukóvölgyben, ahol a tisztességes magyar emberek megelégelték azt, hogy vannak olyan …honfitársaink?...vannak olyan mélyigénytelen emberek, akik úgy gondolják, hogy az adófizetők vérrel, verítékkel megkeresett pénzéből lehet dorbézolni meg mulatozni meg taxival bevásárolni járni.”– mondta.

A beszéd végén Jakab Péter azzal fenyegette meg a cigányokat, hogy a Jobbik pokollá teszi az életüket. „Vona Gábor pártelnök nem is olyan rég azt mondta, hogy a Jobbik kétféle embertípust különböztet meg: az építőt és a rombolót. És elmondta azt is, hogy ha kormányra kerülünk, az építőt minden eszközzel támogatni fogjuk, a rombolónak viszont pokollá tesszük az életét. Tisztelt rombolók! Van egy rossz hírem számotokra: a miskolci Jobbik nem vár 2014-ig, a miskolci Jobbik már most pokollá fogja tenni az életeteket! Ha beálltok a sorba, vagy nem takarodtok el innen!”– hangzott el.

Az eseményről készült felvételt IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.