Privát tó Ujhelyi birtokán

A Szegedma.hu cikkéből kiderül, hogy bár válása óta Ujhelyi már nem él az ingatlanban, az még mindig sokat elárul arról, milyen életvitelt engedhet meg magának a szocialista politikus.

Magyar Nemzet
2019. 03. 28. 9:47
null
Forrás: Szegedma.hu/Baranyi Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagy családi ház mögött wellnessrészleg egy különálló épületben: jakuzzival, úszómedencével és kondigépekkel. A hatalmas kertben borospince, amelyhez kőlépcső vezet le – ilyen luxuskörülmények találhatók az MSZP-s Ujhelyi István szőregi házában, amelyről a Szeviép egykori vezérigazgatója, Baranyi Sándor állította: a cég újította fel 30-40 millió forint értékben egy kapcsolattartón keresztül.

A Szegedma.hu cikkéből kiderül, hogy bár válása óta Ujhelyi már nem él az ingatlanban, az még mindig sokat elárul arról, milyen életvitelt engedhet meg magának a szocialista politikus. A fent említetteken túl a szőregi ház kertjének legvégében egy privát tó is található, ami valódi ritkaságnak számít a homokos talajon. A tavat pihenőpark veszi körül, kisebb erdővel és sétánnyal.

A felújított ház utcai frontja. A luxus a kapu mögött van
Fotó: Szegedma.hu

Noha Ujhelyi a Facebookon korábban tagadta Baranyi Sándor állítá­sait, és perrel fenyegetőzött az azt közlők ellen, hivatalos dokumentumokkal, számlákkal nem cáfolta az egykori Szeviép-vezér szavait. A Szegedma.hu szerint Baranyi viszont dokumentumokkal tudja igazolni, hogy milyen konstrukcióban és pontosan mennyi pénzt költöttek el a ház felújítására, amelynek során a nyílászáróktól kezdve a fűtésrendszeren át az energetikai hálózatig kívül-belül mindent kicseréltek és újjávarázsoltak. Lapunk tegnap ismét kereste Ujhelyi Istvánt, hogy reagáljon az újabb információkra, de lapzártánkig nem sikerült elérni.

Baranyi korábban Botka László szegedi polgármesterrel kapcsolatban is súlyos állításokat tett. Szerinte a szegedi 1-es villamos felújítása a város hibájából késett, és Botkáék önös érdekektől vezérelve visszatartottak csaknem félmilliárd forintot, ami szintén hozzájárult a Szeviép fizetésképtelenségéhez. A polgármester azóta sem rea­gált a súlyos vádakra, noha az önkormányzat korábban egy faültetéssel kapcsolatos cikk miatt is helyreigazítással fenyegetőzött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.