Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem fogadják Karácsony Gergelyt

A párt szerint Karácsony Gergely Tarlós István főpolgármester korábbi kampányait majmolja azzal, hogy „kerületjárásra” indult Budapesten.

2019. 05. 04. 16:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti Fidesz közleményét közöljük:

Karácsony Gergely Tarlós István főpolgármester korábbi kampányait majmolja azzal, hogy „kerületjárásra” indult Budapesten.

Zugló polgármestere ne most fedezze fel Budapestet, inkább tegyen rendet az általa vezetett kerületben! Zugló Karácsony alkalmatlansága miatt a főváros legsikertelenebb városrésze lett, vezetetlen, és botrányoktól hangos. A kerületek közül egyedül a XIV.-ben veszteséges a parkolás, a botrányos szerződések a zuglóiaknak minden egyes nap 1 millió adóforintjukba kerültek eddig. Az előnytelen szerződéseket még mindig nem mondta fel, a felelősség elől pedig menekül.

Egy ennyire alkalmatlan polgármester legfeljebb tanulni mehetne a többi városvezetőhöz, de kampányolni semmiképp. Amíg Karácsony Gergely nem tesz rendet Zuglóban, a Fidesz-KDNP budapesti polgármesterei nem kívánják kísérgetni más kerületekben sem.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.