Berontott az Origohoz a volt titkár

Megpróbált betörni az Origo szerkesztőségébe Kassai Zsigmond, a sikkasztás és költségvetési csalás gyanújába keveredett József Attila Kör volt titkára – közölte a hírportál.

Magyar Nemzet
2019. 05. 03. 19:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megpróbált betörni az Origo szerkesztőségébe Kassai Zsigmond, a sikkasztás és költségvetési csalás gyanújába keveredett József Attila Kör volt titkára – közölte a hírportál. Az ügy előzményeként a portál januárban beszámolt arról, hogy a József Attila Kör nem tud elszámolni a közpénzzel, ami után a szervezet rendkívüli fórumot tartott, ahol a portál szerint több résztvevő – köztük Kassai Zsigmond – is elismerte: költségvetési csalás, sikkasztás gyanúja merült fel a szervezet működésében.

Mindezek után az Origo állítása szerint Kassai meglehetősen zavart, trágárságokkal és fenyegetésekkel teli e-maileket írt a szerkesztőségnek, tegnap pedig megpróbált betörni az Origo szerkesztőségébe. Végül, miután egy óra múlva, többszöri felszólítás ellenére sem távozott, a biztonsági őr rendőröket hívott, ők vezették ki az irodaházból.

Emlékezetes: egy évvel ezelőtt Fekete-Győr András, a Momentum vezetője rontott be az Origo szerkesztőségébe, ahol kérdőre vont egy újságírót és engedély nélkül készített felvételeket társaival. Fekete-Győr, aki szerint közérdekből nincs szüksége engedélyre, azzal vádolta az Origót, hogy propagandát folytat, és ez ügyben akar válaszokat hallani. A politikust végül az irodaház portásai kitessékelték az épületből.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.