Fidesz: A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásokba

Az a céljuk, hogy a nemzetek Európáját és a keresztény Európát lebontsák, s a nemzetek Európájáért kiálló pártok és kormányok ellen hangolják a közvéleményt – mondta Halász János.

Forrás: MTI2019. 05. 21. 17:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az európai parlamenti (EP-) választásokba – jelentette ki Halász János, a Fidesz frakciószóvivője kedden Budapesten újságíróknak.

Halász János a Magyar Nemzetben megjelent tényfeltáró írásra hivatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy „az egyik legnagyobb Soros-szervezetet, az Avaazt” vetik be a voksolás befolyásolására. Pénteken Európa-szerte tüntetéseket tartanak, Budapesten is, „a Soros-hálózat embereinek szervezésében” – tette hozzá.

Kijelentette: a hamis hívószavak mögött színtiszta bevándorláspárti kampány áll. A tüntetések szervezője az egyik legnagyobb bevándorláspárti szervezet, amely nyíltan hirdeti, hogy támogatja a bevándorlást, a bevándorlók felső határ nélküli betelepítését és a kevert lakosságú Európa kialakítását.

Az a céljuk, hogy a nemzetek Európáját és a keresztény Európát lebontsák, s a nemzetek Európájáért kiálló pártok és kormányok ellen hangolják a közvéleményt – mondta Halász János, hangsúlyozva: ehhez hamis ürügyekkel és témákkal kampányolnak, és tömegeket próbálnak befolyásolni egész Európában. Most pénteken is ez történik, itt Budapesten – tette hozzá, megjegyezve: a Soros-hálózat nem először avatkozik be az EP-választásokba.

Halász János azt mondta, hogy a 2014-es voksolásba is több millió dollárral szállt be Soros György.

Úgy fogalmazott: a bevándorláspártiak készülődnek, meg kell őket állítani, és most vasárnap kell őket megállítani.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.