M2 gyermeknap lesz a Csodák Palotájában

Színes programokkal várják a kicsiket az M2 gyerekcsatorna műsorvezetői gyermeknap alkalmából a Csodák Palotájában (CsoPa)május 26-án.

Forrás: MTI2019. 05. 21. 14:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Csodák Palotájával közösen szervezett rendezvényen az M2 gyerekcsatorna műsorai: az M2 Matricák és a Hetedhét kaland szereplői, az egyes rovatok állandó karakterei is ott lesznek – mondta el Koltai Bori műsorvezető az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

A gyermeknapi program házigazdái a M2 gyerekcsatorna műsorvezetői lesznek, akik egy-egy játékba is szívesen beszállnak a látogatókkal. A rendezvényen lesznek vetélkedők, pontgyűjtő játék is.

A gyermeknapra a CsoPa és az M2 Matricák fizikusai közös tudományos előadásokkal, kísérletekkel készülnek, az M2 Varázsdoki egészségügyi témában tart előadásokat a gyerekeknek, Tibus bohóc pedig 11 órától zenés előadással várja kis közönségét. A Csopa vendége lesz Süsü és TV Maci is és a Maci pecót is be lehet majd járni – sorolta a programokat a műsorvezető.

Mizda Katalin, a Csodák Palotája Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: vasárnap az intézmény csaknem összes, mintegy 250 interaktív játéka várja a látogatókat, akik megtapasztalhatják azt is, hogyan lehet biliárdot játszani lábbal és focilabdával vagy a buborékok különleges világába is betekintést nyerhetnek.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.