Túrajáték indult a Pilisi Parkerdőben

2019. 05. 07. 9:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őszig tartó túrajátékot indít természetjáróknak az idén ötvenéves Pilisi Parkerdő, amelynek 65 ezer hektáros területén ötven különleges célpontot jelölnek ki, és aki azokat szeptemberig végigjárja, ajándékokat nyerhet – tájékoztatott közleményben a Pilisi Parkerdő Zrt. Hozzátették, hogy az ötven különleges helyszín egy része kifejezetten népszerű célpont, de sok nehezebben megközelíthető, kevésbé ismert hely is a listára került. A természetjárók a célpontnál készült szelfivel igazolják, hogy jártak ott.

A játékban már öt helyszínnel részt lehet venni, a szelfiket beküldők között minden hónapban családi belépőket sorsolnak ki a Budakeszi Vadasparkba. Azok a természetjárók pedig, akik szeptember végéig mind az ötven célt teljesítik, egy-egy hétvégét nyerhetnek a som-hegyi és a hármashatár-hegyi turistaházba, illetve éves családi belépőt a Budakeszi Vadasparkba – tette hozzá a Pilis Parkerdő Zrt. A játék május 3-án kezdődött és szeptember 29-én éjfélkor zárul. A fődíjat október 3-án, az erdők hetén sorsolják ki.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.