A humántárca megdöbbenését fejezi ki az úzvölgyi események miatt

Az ott élő közösség által vágyott művészetet vittük Erdélybe, mások pedig beárnyékolják ezt az örömöt és ezeket a napokat – írja közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Forrás: Emberi Erőforrások Minisztériuma2019. 06. 07. 14:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma mély megdöbbenését fejezi ki az úzvölgyi temetőben történt kegyeletsértés miatt – írja a tárca közleményében

Míg mi azt a kultúrát, a tiszta művészetet vittük Erdélybe, melyre vágyott az ott élő közösség, addig mások beárnyékolják ezt az örömöt és ezeket a napokat.

A minisztérium együtt érez azokkal, akikkel szemben erőszakot alkalmaztak. Nem megengedhető ugyanis, hogy a hatóságok elnézzék az öncélú agressziót, a kegyeleti jogok megsértését, mert az ellentmond az Európai Unió Alapjogi Chartája azon elvárásának, hogy Európa népei osztozzanak a közös értékeken alapuló békés jövőben – olvasható az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott közleményben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.