Plusz-mínusz: Gyurcsány hatalmas pofonba szaladt bele

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást, ugyanakkor Gyurcsány Ferenc hatalmas pofont kapott az ellenzéki választóktól. Kálmán Olga nem ment el a sajtótájékoztatóra, majd azt nyilatkozta, hogy nem kapott meghívót. A Hír TV Plusz-mínusz című műsorában ezekről is elmondta véleményét Kacsoh Dániel és Dull Szabolcs.

Forrás: Hír TV2019. 06. 28. 14:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index.hu újságíróját nem lepte meg az ellenzéki előválasztás eredménye, mint mondta Karácsony esélyesebb helyzetben volt. Dull Szabolcs hozzátette, ami inkább meglepő az a különbség volt, hiszen mindenki azt hitte, hogy a verseny szorosabb lesz.

Kacsoh Dániel ezzel szemben úgy reagált, hogy őt meg az lepte meg, hogy ennyit elért Kálmán Olga. Annyira komolytalan ez az egész, hogy talán beszélni sincs értelme róla – tette hozzá.

Kálmán Olga szereplése mellett, Gyurcsány és Karácsony közös jövőjéről, Puzsér nyilatkozatáról is szó esett a Plusz-mínuszban.

A teljes beszélgetést IDE kattintva tekinthetik meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.