A norvég professzor megmondta: A magyar családanyák már a Földet veszélyeztetik

Elmebaj Skandináviából.

2019. 07. 25. 14:42
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A maga nemében páratlan interjút adott egy norvég professzor a Hvg.hu-nak. Már a cím is parádés: „Végre azokat a nőket kellene jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot”.

„Olyat csak Ceausescu Romániájában és a mai Magyarországról olvastam, hogy a hatalom a lakosság számának emelésével akarná igazolni, milyen fantasztikus az ő országa” – tette hozzá a norvég akadémikus.

Jorgen Randers szerint már most tudjuk, hogyan lehetne védekezni a felmelegedés ellen, s ehhez véleménye szerint fontos lenne a populáció csökkentése. „Ehhez meg kellene célozni az egygyerekes családmodellt, és végre azokat a nőket jutalmazni, akik nem alapítanak nagycsaládot. A gazdag világban ez még fontosabb, hisz itt a legmagasabb az egy főre jutó fogyasztás.”

A norvég tudós szerint tehát a több gyermeknek életet adó nők, köztük a magyar családanyák is veszélyeztetik a Földet.

Szerintünk pedig az elmeháborodott norvég professzorok.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.