Szánthó Miklós: Orbán Viktor országstratégiát ad Tusványoson

A miniszterelnök modellformáló, modelladó stratégiát nyújt, amely röviden az Isten, haza, család, munka címszavakkal szimbolizálható – közölte az Alapjogért Központ igazgatója.

Forrás: MTI2019. 07. 26. 20:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor tusványosi beszédében idén is várthatóan nagy ívű, nemzetközi kontextusba helyezett országstratégiát fog adni – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Magyarországon 2010 előtt startégiahiányos volt a politika, az akkori kormányoldal stratégiája csak a Nyugat másolása volt. A mai ellenzéket flusztrálja, hogy Orbán Viktor ugyanakkor modellformáló, modelladó stratégiát nyújt, amely röviden az Isten, haza, család, munka címszavakkal szimbolizálható – közölte.

Orbán Viktor a 30. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján, szombaton tart előadást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.