Egyre ádázabb küzdelmet folytatnak az ellenzéki pártok a pozíciókért

Az ellenzéki pártok felismerték, hogy szűkülnek a lehetőségeik, ezért egyre ádázabb küzdelmet folytatnak az általuk elérhetőnek ítélt pozíciókért – mondta az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán.

Forrás: MTI2019. 08. 03. 14:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Farkas Örs rámutatott: az ellenzéki oldalon évek óta megy ez a csatározás, a helyzet pedig kezd „komikussá” válni, mivel a jelöltek azt a látszatot próbálják kelteni, hogy rájuk óriási szükség van, holott a tavalyi országgyűlési választáson a szavazók egy részüket már elutasították.

A szakértő szerint a kormánypártok előnyben vannak abból a szempontból, hogy 2006 óta a Fidesz-KDNP adja a polgármesterek és képviselőtestületek jelentős többségét, polgármestereik már „beágyazódtak”, és közel állnak az emberekhez.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.