Javaslat az alsó tagozatos diákok díjmentes utazásáról

Díjmentesen utazhatnak és megismerhetik az országot az alsó tagozatos diákok a Magyar Turisztikai Ügynökség Hol vagy, Kajla? nevű programja keretében – mondta az ügynökség marketing és értékesítési vezérigazgató-helyettese csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Forrás: MTI2019. 08. 08. 16:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Anna hozzátette: a program célja, hogy az alsós diákok bejárják az országot, megismerve a magyar természeti, épített és kulturális kincseket.

Mint mondta, a turisztikai ügynökség kifejlesztett egy, a programmal azonos nevű applikációt, amely képekkel és videókkal segíti a helyszínek könnyebb megismerését.

A programot támogató Máv-Start Zrt. szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese, Kormányos László tudatta: június óta több mint négyezer különböző útvonalon, 72 ezer alkalommal utaztak ingyenesen alsó tagozatos diákok a Hol vagy, Kajla? nevű program keretében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.