Negyvenmillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet beiskolázási akciójában

Az idén nyolcadik alkalommal elindított beiskolázási akción túlmenően évközben több mint kétezer rászoruló gyermeknek nyújtanak folyamatos támogatást.

Forrás: MTI2019. 09. 12. 14:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Negyvenmillió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezet beiskolázási akciójában – közölte a segélyszervezet kommunikációs igazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatorna és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című közös műsorblokkjában.

Gáncs Kristóf elmondta: augusztus közepétől több mint százezren adományoztak, önkormányzatok és cégek is csatlakoztak a gyűjtéshez. Arra törekedtek, hogy még az iskolakezdés előtt eljuttassák a segélycsomagokat a rászoruló gyermekeknek. A cél az volt, hogy ezer belföldi gyermeken tudjanak segíteni, de a gyűjtés sikeréhez mérten évente juttatnak el csomagokat Erdélybe, Kárpátaljára és Vajdaságba is – tudatta.

Gáncs Kristóf hangsúlyozta: az idén nyolcadik alkalommal elindított beiskolázási akción túlmenően évközben több mint kétezer rászoruló gyermeknek nyújtanak folyamatos támogatást.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.