Helyreigazítás

Magyar Nemzet
2019. 10. 15. 9:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Idők 2018. május 9. napján megjelent napilapjában és online kiadásában is közölt Káosz az Országos Bírói Tanácsban című írásában valótlanul híreszteltük azt, hogy dr. Vasvári Csaba bíró a Fővárosi Törvényszéken ellátott ítélkezési tevékenysége mellett csak névleg látja el csoportvezető feladatait a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, azonban az ezért járó pótlékot annak ellenére felveszi, hogy ilyen tevékenységet nem végez.

A Magyar Idők 2018. május 9. napján megjelent napilapjában és online kiadásában is közölt Káosz az Országos Bírói Tanácsban című írásában valótlanul híreszteltük azt, hogy dr. Vadász Viktor bíró érintett lehet abban, hogy a Központi Nyomozó Ügyészség által ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozásban, mely azzal a gyanúval indult, hogy az úgynevezett Budaházy-ügyben nem az ügyben eljárt bíró írta meg az ítéletet, hanem helyette valaki más.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.