időjárás 3°C Andor , András 2022. november 30.
logo

Sutba dobták elveiket

Forrás: Karc FM
2019.10.15. 18:42

Elvtelenül, gond nélkül átszavaztak a másik párt jelöltjeire az ellenzéki pártok szavazói.

Korábban az volt az előfeltevés, hogy ha az ellenzéki pártok elvtelenül összeállnak, akkor a szavazóik nem fogják követni őket. Ez most nem így történt, legalábbis ami a fővárost illeti – hangzott el Az igazság órájában, az Alapjogokért Központ és a Karc FM közös műsorában. Összeadódtak az ellenzéki szavazatok, tehát egy jobbikos simán leszavazott a Gyurcsány-párt, a DK jelöltjére és fordítva.

Egyébként nem történt nagy változás az országgyűlési vagy az európai parlamenti választásokhoz képest az önkormányzati voksoláson vasárnap. Sőt talán a kormánypártok még javítottak is egy kicsit korábbi eredményeiken. A szavazatok azonban más rendszerben osztódtak el, ez hozott ellenzéki sikereket több helyen is.

Az igazság órája minden héten kedden délután három és négy között a Karc FM-en. Ismétlés szerdánként hajnalban három és négy között.

A legutóbbi adás közreműködői voltak: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója, Farkas Örs, az Oeconomus igazgatója és a szerkesztő-műsorvezető: Czirják Imre.

Az igazság órájának legutóbbi adása ide kattintva érhető el.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.