Téboly? Döntsék el!

Ellenzéki ámokfutás a fővárosban.

2019. 12. 09. 17:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Döme Zsuzsa a Magyar Kétfarkú Kutyapárt egyetlen pozícióba jutott képviselője, akit a frissen megválasztott ferencvárosi polgármester, Baranyi Krisztina emelt be a hatalomba, mint alpolgármestert, kimutatta a foga fehérjét.

A viccpárt újdonsült alpolgármestere a Facebook oldalára tett ki egy mulatságosnak szánt képet, amelyen lábbal tiporja a ferencvárosi polgárok ügyes-bajos dolgaival foglalkozó dossziékat.

A poszt szövege: „Talpam alatt a frissen kapott hivatali mikuláscsomagom.”

De máshol sem jobb a helyzet.

Soproni Tamás Terézváros polgármestere nem érti a hivatalos önkormányzati iratok jogi nyelvezetét, ezért eltörölné őket, Pikó András a nyolcadik kerületben lebukott, hogy mégsem a kampányban hangoztatott BKV-val, illetve biciklivel jár dolgozni, hanem szolgálati autó viszi sofőrrel, de természetesen a saját fizetésének megemelésére jutott ideje. Mindeközben a DK-s Niedermüller a hetedik kerületben fennhangon szomorkodott azon, hogy nincs már MSZMP.

Ne is folytassuk a sort!

Nem egész két hónap alatt ide jutott a főváros, és akkor az „Angyal ügyvédje” botrányt még nem is említettük.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.