Már a Szent László Kórházban vizsgálják a holland férfit

Forrás: koronavirus.gov.hu2020. 03. 06. 17:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a Szent László Kórházban vizsgálják azt a holland férfit, aki elmondása szerint két hete Hollandiában kapcsolatban került egy fertőzöttel és most rosszul érzi magát.

A 40 éves holland férfi a mai napon reggel 9 órakor jelentkezett a Budapest XVIII.kerületi Thököly út 3. szám alatti szakrendelőben orvosi vizsgálatra, ott elmondta, hogy körülbelül két hete Hollandiában kapcsolatba került egy új koronavírussal fertőzött beteggel. Orvosi ellátást azért kér, mert rosszul érezte magát és lázas volt. A kezelőorvosa ott tájékoztatta, hogy karanténba kell vonulnia, a férfi erre elhagyta a rendelőt, majd 14 óra 20 perckor ellátásra jelentkezett a Szent László Kórházban. Vizsgálata folyamatban van.

A koronavirus.gov.hu ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy aki potenciálisan koronavírus-fertőzöttnek érzi magát, az ne menjen személyesen orvoshoz, hanem telefonon hívja a háziorvost.

Tájékoztató film: https://www.facebook.com/120370174702378/videos/214210276442867/

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.