Meglepő információ a DK „élvekoncoló” kommandójáról

Valami elkerülte Vona Gábor figyelmét.

2020. 03. 03. 14:33
DK tüntetés
A DK tüntetése a Széchenyi téren Fotó: Laufer László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferencnek üzent a Jobbik korábbi, bukott elnöke, a vlogger. Vona Gábor kifejti, nem ért egyet Gyurcsány azon felvetésével, hogy közös listán kellene indulnia 2022-ben az ellenzéknek, mert szerinte aki közös listát akar, az Orbán Viktort segíti!

Ezután Gyurcsányék szemére veti, hogy maguk alá szeretnék gyűrni a teljes ellenzéket.

„... majd Dobrev Klára, Kálmán Olga vagy valaki más lesz a kormányfőjelölt, de ennek nincs igazából jelentősége. A lényeg, hogy a mostani, DK-nak kedvező erőviszonyokat sikerüljön stabilizálni. Ezért kell mielőbb felfalni a szocialistákat, összedékázni a friss Momentumot, és a közös lista gondolata alá kényszeríteni a teljes ellenzéket. Az ellenzék persze nem tud ellenállni. Nem sokan mernek majd az egybites „közös lista-közös győzelem” kommunikációval szembeszállni. Meg persze ki is akarná kitenni magát a DK 'élvekoncoló' FB kommandójának.”

Egy dolog azonban elkerülte Vona Gábor figyelmét: Gyurcsány közel 20 éve ott van a magyar politikában, és ha Vonának a fentiek újdonságként hatnak, vagy meglepetést okoznak, akkor ez a magyarázat arra, hogy ő most miért nincs ott.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.