Most éppen igazat mondott-e Gyurcsány?

Lehetnek ötleteink az ebéd közbeni laza diskurzusról.

Juhász Attila
2020. 03. 04. 9:36
GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2020. február 9. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke 16. évértékelõ beszédét tartja Budapesten, a Sofitel Hotelben 2020. február 9-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két balos vezető politikus közös ebédje nem feltétlenül hír a sajtóban. Ám, ha tudjuk, hogy ez esetben egy kígyókkal előszeretettel foglalkozó, az utóbbi időben pedig úgy tűnik, MSZP-s alapszervezeteket bűvölő pártvezérről, valamint az MSZP egyik prominenséről, Horváth Csabáról van szó, akkor talán lehetnek ötleteink az ebéd közbeni laza diskurzusról.

A Kempinski szálló éttermében megtartott lakomára állítólag nem azért került sor, mert a DK-s nagyvezér át akarja csábítani pártjába Zugló polgármesterét, ahogy Ferencünk állítása szerint Óbuda és Pestszentlőrinc, Pestszentimre polgármestereinek átigazolását sem ő kezdeményezte, mert mentek azok maguktól.

Ha ez után a pompás ebédelgetés után majd egyszer valamikor véletlenül mégis azt a hírt kapnánk, hogy lám, Horváth Csaba is a Gyurcsány-pártot erősíti – persze, ha a színfalak mögött máris nem ez történik –, annak ehhez a találkozóhoz nyilvánvalóan semmi köze sem lesz...

Aki pedig mást állít majd, az ugyanúgy nem mond igazat, mint azok, akik a 2006-os választás kampányában valamiféle receptfelírási díjról merészeltek beszélni.

Gyurcsány Ferenc ugyanis mindig igazat mond, hisz receptfelírási díj sem lett.

Csak vizitdíj.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.