időjárás 4°C Aranka 2023. február 8.
logo

Orbán Viktor és Lévai Anikó egészsége is rendben találtatott – videó

Magyar Nemzet Online
Forrás: FACEBOOK.COM/ORBANVIKTOR
2020.03.12. 21:04
Orbán Viktor és Lévai Anikó egészsége is rendben találtatott – videó

A miniszterelnök hivatalos közösségi oldalára feltöltött legfrissebb videón az látható, ahogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó társaságában hivatalos külföldi látogatásáról hazatérve megérkezik a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre.

A kormány által a koronavírus-járvány miatt kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzetre való tekintettel a kormányfőt és hitvesét is vizsgálatnak vetették alá a reptéren, ahogy valamennyi hazánk területére külföldről érkező személyt. A videón az is látható, hogy maga a vizsgálat, az ellenőrzés alig néhány másodpercet vesz igénybe, azt a legkorszerűbb eszközökkel végzik.

Orbán Viktor érdeklődésére az egészségügyi személyzet egyik tagja elmondta, az elmúlt napokban a hazánkba érkező utasok, így az egészségügyi ellenőrzésre kötelezettek száma is csökkent.

A Facebook-videóból egyébként kiderül, hogy Orbán Viktor és Lévai Anikó esetében mindent rendben talált a repülőtéri egészségügyi személyzet.

Vigyázzunk egymásra // Look out for one another! – írta a videóhoz kommentként a miniszterelnök.

Koronavírus itthon

Vakcinákkal hálálta volna meg Banglades a magyar orvosok munkáját

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.