Orbán Viktor három témában tanácskozik az akciócsoportok vezetőivel

Ha ellenszer még nincs is, de áttekintik, hogy a már ismert gyógyszerekből melyeket lehet felhasználni arra, hogy enyhítsék a tüneteket – vázolta az első témát a kormányfő.

Magyar Nemzet Online
Forrás: Facebook.com/orbanviktor/2020. 03. 25. 21:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Késő esti megbeszéléseket tart Orbán Viktor a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében létrehozott akciócsoportok vezetőivel.

A miniszterelnök a Facebookon jelentkezett be az ülés előtt, videójában elmondta, három témát fognak érinteni.

Ha ellenszer még nincs is, de áttekintik, hogy a már ismert gyógyszerekből melyeket lehet felhasználni arra, hogy enyhítsék a tüneteket – vázolta az első témát a kormányfő, aki elárulta, ezen kívül a készletgazdálkodások, beszerzések lesznek még terítéken, illetve a felmerülő gazdasági következmények enyhítésére fognak javaslatot tenni az akciócsoportok vezetői.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.