Kézkrém az egészségügyben dolgozóknak

2020. 04. 10. 18:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dora Naturát két, ma már többgyermekes édesanya, Fónyad Dorottya és Bagi Renáta alapította 2014-ben azzal a céllal, hogy vegyszermentes, egészséges alapanyagokból készült babaápoló termékeket készítsenek. 2018-ban Érték és Minőség Nagydíjban részesültek, a tulajdonosoknak pedig kezdetek óta szívügyük, hogy támogassák a különböző jótékonysági kezdeményezéseket és adományokat juttassanak a rászorulóknak.

– Ezt magánemberként is fontosnak tarjuk, de cégtulajdonosként egyfajta kötelességünknek is érezzük, annak ellenére, hogy kisvállalkozás vagyunk. Az elmúlt években adományoztunk többek között a Minden babának jár program keretein belül, de rendszeresen küldünk natúrkozmetikai csomagokat rászoruló óvodáknak és iskoláknak, valamint közoktatási alapítványokat is támogatunk adományokkal – mondta el lapunknak Fónyad Dorottya.

A koronavírus-járvány idején a Dora Natura az egészségmegőrzésre irányuló edukációra helyezi a hangsúlyt – legutóbb a vásárlóknak ajándékozott több száz natúrszappannal igyekeztek ezen segíteni. Emellett az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját is szerették volna meghálálni, és tapasztalva az állandó kézfertőtlenítés fájdalmas következményeit, úgy döntöttek, hogy egymillió forint értékben küldenek gyógynövényes, regeneráló kézkrémeket a fertőzőosztályok dolgozóinak. A Jahn Ferenc-kórház, a Kútvölgyi Kórház, a tatabányai Szent Borbála-kórház és a pécsi Koronavírus Ellátó Központ dolgozóinak juttatták el első körben termékeiket, de a továbbiakban is terveznek ehhez hasonló felajánlásokat tenni.

A pécsi Koronavírus Ellátó Központ munkatársai is kaptak ajándékot

– Mi ezzel tudjuk kivenni a részünket ebből a küzdelemből. Hiszem, hogy mindenki tud segíteni a lehetőségeihez mérten. Nem a segítség mértéke számít, hanem hogy teszünk egymásért. Van, aki pénzzel, van, aki eszközökkel, mások az idősek segítésével, de a legtöbben azzal, hogy otthon maradnak, és békében megóvják a szeretteiket – mutatott rá Fónyad Dorottya.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.