Orbán Viktor: A Jobbik már nem is Jobbik, hanem „Ballik”

Jakab Péterék vezetése alatt vált a Jobbik véglegesen baloldali párttá – mutatott rá a miniszterelnök.

Magyar Nemzet
2020. 04. 27. 17:34
null
Az egykor radikális párt vezetője valótlanságot terjeszt Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az azonnali kérdések során Jakab Péter, a Jobbik elnöke kérdezte a miniszterelnököt a parlamentben. Úgy fogalmazott, hogy a korlátlan hatalomhoz korlátlan felelősség is társul. „Az ön felelőssége 51 ezer munkanélküli” – mondta Jakab, aki azt is javasolta, hogy „fizessenek adót azok, akik kormányzati hátszéllel gazdagodtak meg”.

Orbán Viktor viszontválaszában emlékeztetett: a jobbik az egyetlen olyan párt Magyarországon, amelyet kilóra vettek meg. – Ha szeretnének közadakozni, akkor beszéljék meg a gazdáikkal. Az újdonsült szövetségeseik vörös báróival is váltsanak néhány szót – javasolta a miniszterelnök.

– Önök régóta a baloldal szekerét tolják, a Jobbik inkább ballik, az önök vezetése alatt vált a Jobbik véglegesen baloldali párttá – mondta a miniszterelnök.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.