Üzenjük Brüsszelnek: Ne akadályozzák a védekezést!

Hidvéghi Balázs a közösségi oldalán reagált arra, hogy a koronavírus-járvány helyett, igazából Magyarország az unió célpontja.

Forrás: Facebook2020. 04. 03. 15:04
HIDVGHI Balzs
Budapest, 2019. május 26. Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszél a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén tartott sajtótájékoztatón a Bálna Budapest rendezvényközpontban 2019. május 26-án. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Brüsszel ahelyett, hogy a koronavírus elleni küzdelmet segítené, már megint Magyarországgal van elfoglalva – kezdte a Facebookon Hidvéghi Balázs.

– Sértegeti a magyar jogállamiságot, hazugságokat terjeszt, támogatást nem ad,

sőt a kötelező kvóta ügyében is most elmarasztal bennünket. Látható, hogy ezekkel a vádaskodásaikkal, a saját alkalmatlanságukat akarják leplezni. De ezt nem hagyhatjuk szó nélkül.

– Innen üzenjük Brüsszelnek: Ne akadályozzák a vírusellenes védekezést!

- hangsúlyozta a fideszes EP-képviselő.

– Több tiszteletet Magyarországnak! – zárta szavait Hidvéghi Balázs.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.