Karácsony Gergely kísérletezik a fővárosi közlekedéssel

Láng Zsolt szerint nagyon nehéz így dolgozni a közgyűlésben.

Forrás: MTI2020. 06. 25. 9:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budapesti Fidesz–KDNP frakcióvezetője szerint emberkísérlet zajlik a közlekedőkkel: nem mérik fel az igényeiket, hogy hogyan lehet az autós, a kerékpáros és a gyalogos forgalom összhangját megteremteni.

Láng Zsolt a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! csütörtöki műsorában elmondta, Karácsony Gergely főpolgármester már a koronavírus-járvány alatt kísérletezni kezdett a fővárosi közlekedéssel: először ritkította a forgalomban lévő buszok számát, majd újra emelte. Hozzátette, a főpolgármester akkor sem egyeztetett senkivel, amikor biciklisávokat festetett fel Budapest forgalmas közútjaira, és ezzel óriási dugókat okozott.

Szerinte Karácsony Gergely – a választási ígéretével szembemenve – nem az átláthatóságot növelte, és nem is vonta be a budapestieket a döntésekbe.

Láthatóan a fővárosi Fidesz–KDNP-s képviselők véleménye sem számít, és nagyon nehéz így dolgozni a közgyűlésben – fűzte hozzá Láng Zsolt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.