Kovács Zoltán és Semjén Zsolt fogadták a vadászközösséget

A tájékoztató során arról számoltak be, miként alakul a 2021-re tervezett Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezése.

Forrás: Facebook2020. 06. 19. 12:06
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár hivatalos Facebook-oldalán számolt be róla, hogy csütörtökön Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettessel közösen fogadták a vadászszakma hazai és határon túli képviselőit. A tájékoztató során arról számoltak be, miként alakul a 2021-re tervezett Egy a természettel című Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezése.

A Hungexpón 2021. szeptember 25. és október 14. között tartandó világkiállításról néhány érdekességet is megosztott az államtitkár a bejegyzésében – például, hogy az esemény közel hetvenezer négyzetméternyi területen zajlik majd.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.