A pécsi autóbusz-pályaudvaron fogták el a migránsokat

Sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Forrás: BAMA2020. 07. 18. 20:23
Pécs, 2014. február 14. Új Volvo buszok állnak a pécsi Széchenyi téren az új autóbuszok átadásakor 2014. február 14-én. Öt új csuklós Volvo 7900-as busz áll forgalomba február 17-tõl Pécsen, immár az új utastájékoztató rendszerrel felszerelve, a Kertvárost érintõ vonalakon. Ettõl a naptól már 42 új busz szolgálja az utasokat a Tüke Busz Zrt. flottájában. MTI Fotó: Sóki Tamás Fotó: Sóki Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Siklósról Pécsre tartó autóbusz vezetője tett bejelentést a rendőrségre 2020. július 18-án 7 óra 5 perckor arról, hogy a buszon migránsnak tűnő személyek utaznak. A rendőrök 7 óra 22 perckor a pécsi autóbusz-pályaudvaron négy külföldit tartóztattak fel. A férfiakból álló csoport tagjai szír állampolgároknak vallották magukat. A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni – tájékoztatott a Baranya megyei hírportál.

Az intézkedések velük szemben folyamatban vannak.​

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.