Schiffer beismerte hatalmas tévedését

Gyurcsány fegyverhordozójának szavai Rákosit idézik.

2020. 08. 17. 14:14
null
A volt politikus a megalkuvás ellen posztolt Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyurcsány Ferenc előszeretettel használja pajzsként és fegyverként elvtársnőit, legyen szó saját feleségéről, a folyamatosan hazánk ellen felszólaló Dobrev Kláráról, vagy Vadairól, aki szerint Magyarország a legsötétebb diktatúrák szellemiségét idézi.

Legutóbbi bejegyzésében a Demokratikus Koalíció alelnöke azt írja, „nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van. Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét”.

A csupán nevében demokratikus párt képviselőjének nyílt fenyegetőzése nem maradt reakciók nélkül: Schiffer András, az LMP egykori frakcióvezetője közösségi oldalán tökéletesen összefoglalta Vadai szavainak lényegét. Mint írja, „Szerintem tévedtem, amikor ezeket valahol posztbolsevikoknak neveztem. Legalábbis ami a »poszt« előtagot illeti”.

Vadai Ágnes Rákosit idéző szavai azonban nem csak azt bizonyítják, hogy az önmagát „a legeurópaibb pártként” meghatározó DK 21. századi álcát öltve is hűséges maradt egy letűntnek hitt kor ideológiájához, hanem azt is, hogy a baloldali pártok kényszerházasságát már most belső viszályok és hatalmi harcok bomlasztják.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, akkor kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.