Katonai járművek mozgására kell számítani több úton

A fél országon keresztülhalad a Románia felől érkező, haditechnikai eszközöket szállító konvoj.

Végh Attila
Forrás: honvedelem.hu2020. 09. 05. 14:41
Csapatmozgások várhatóak az utakon
Forrás: honvedelem.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemzetközi katonai gyakorlatnak ad teret Magyarország a bakonyi katonai gyakorlótéren. A haditechnikai tréningre külföldi csapatok is érkeznek, egy részük szárazföldön. Ennek részeként megnövekedett járműforgalomra és csapatmozgásra kell számítani Nagylak (Románia) határátkelőhely–Veszprém (Újmajor) útvonalon szombat és vasárnap között.

A Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint a civil szállítmányozók által szállított haditechnikai eszközök útvonalát a szállítmányok mozgásának biztosítását és kísérését a rendőrség közreműködésével látják el az M4-as, az 55-ös, az 51-es, az M9-es, az M6-os és a 61-es út érintett szakaszain, előre figyelmeztetve a közlekedőket és a lakosságot az esetleges forgalomkorlátozásokról.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.