Pozitív koronavírus tesztet produkált Tuzson Bence

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati államtitkára a Facebook-oldalán jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírustesztje. A tünetei enyhék.

Forrás: origo.hu2020. 10. 09. 12:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az államtitkár a következőket írta a közösségi oldalán: „Ezúton szeretném megerősíteni a sajtóban megjelent hírt: a hétfőn elvégzett koronavírus tesztem pozitív lett. A járványügyi protokollnak megfelelően azonnal karanténba vonultam, és értesítettem azokat, akikkel az elmúlt napokban kapcsolatba kerültem. Úgy tűnik, hogy a környezetemben senki sem kapta el a betegséget, a családom is jól van„.

A tünetei enyhék, jelenleg otthonról dolgozik, a személyes találkozóit pedig áthelyezte online felületekre. Tuzson Bence egyúttal arra kér mindenki, hogy tartsa be a járványügyi előírásokat, ajánlásokat, „mert a vírus itt van köztünk”!

https://www.facebook.com/tuzson.bence/photos/a.163135053897098/1468792969997960/?type=3

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.