Támogató petícióval kelnek Bagdy Emőke védelmére, szakmai munkáját méltatva

A kirekesztő liberális véleménydiktátorok által indított nemtelen támadásokkal szemben tiltakozásra szólítanak fel.

Forrás: peticiok.com2020. 10. 12. 19:44
Bagdy Emõke
Budapest, 2012. november 29. Bagdy Emõke pszichológus, a Károli Gáspár Református Egyetem professor emeritusa beszél az együtt élõk közötti erõszakról tartott parlamenti nyílt napon a Parlament Delegációs termében 2012. november 29-én. MTI Fotó: Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Támogató petíciót indítva állnak ki a magyarok Bagdy Emőke pszichológusprofesszor mellett, aki az utóbbi napokban a Meseország mindenkié genderideológiát népszerűsítő mesekönyv kapcsán került a támadások kereszttüzébe. Az ismert szakember a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozatában számos tudományos tényt felsorakoztatva hívta fel a figyelmet a mesék által történő korai érzékenyítés veszélyeire. Ezt követően több mint ezer pszichológus támadt neki azoknak a szakembereknek, akik velük ellentétes véleményeket fogalmaztak meg, így

Bagdy Emőke nyilatkozatától is elhatárolódtak, valamint a szakmaiatlanság, a tudománytalanság, sőt gyűlöletkeltési szándék feltételezésével vádolták meg.

A kezdeményező a petíció indokolásában kifejti: a pszichológus szakma liberális befolyásoltságú része bosszúból nevezte Bagdy Emőket gyűlöletkeltőnek, pusztán azért, mert kiállt amellett, hogy a kisgyermekek szexuális fejlődését ne ronthassák meg homoszexuális lobbicsoportok.

Hangsúlyozza, hogy

ez az egész akció nem más, mint „megfélemlítési kísérlet azok ellen, akik mernek másképp gondolkozni, mint a liberális, gendersemleges tanokat hirdető mainstream, akik köztudottan csak akkor ismernek el valakit szakembernek, ha az a személy a liberális doktrínák szerint gondolkodik.

Az aláírás-kezdeményezés életre hívója tiltakozásra szólít fel a liberális véleménydiktátorok, valamint az általuk indított nemtelen támadásokkal szemben, Bagdy Emőke szakmait érdemeit elismerve pedig kijelenti: nem szabad megengedni, hogy a neves pszichológust – aki nagy szeretettel és humanizmussal tanít, és nevel egy egész társadalmat – meghátrálásra kényszerítsék, azért mert kiállt a gyermekek egészséges fejlődése mellett.

Üzenet az aláíróknak

Bagdy Emőke a Magyar Nemzetben reagált azokra a vádakra, amelyeket az a több mint ezer pszichológus fogalmazott meg, akik teljes mellszélességgel kiállnak az első magyar LMBTQ-ideológiát tartalmazó, botrányt kiváltó mesekönyv mellett. A klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta kijelentette: soha semmiféle gyűlöletkeltést nem aktivált és nem is fog, de a tudomány nevében tiltakozik az alaptalan vádak ellen, hiszen az általa elmondott tények cáfolhatatlanok, és nem a közízlés hivatott eldönteni azok igazságát.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.