Kázmér 2024. március 4.
logo

A meleglobbi betiltását kezdeményezik Gaudi-Nagy Tamásék

Hertelendy Gábor
2020.11.18. 12:40
A meleglobbi betiltását kezdeményezik Gaudi-Nagy Tamásék

Alkotmánymódosítással tiltanák be az LMBTQ-propagandát a nemzeti radikális szervezetek képviselői. Gaudi-Nagy Tamás arra kérte a nemzeti politikusokat, az általuk orosz és litván mintára megfogalmazott módosító szöveget mielőbb nyújtsák be a Parlamentben.

– Célunk, hogy orosz minta szerint tiltsák be az LMBTQ-propagandát, ezzel garantálva a gyermekek nemének biztonságát és fejlődésének normalizálódását

– jelentette ki a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) ügyvezetője egy online sajtótájékoztatón.

Gaudi-Nagy Tamás mindezt az Alaptörvény XVI. cikkelye első bekezdésének módosításával érné el:

– A sarkalatos törvény módosításaként a tradicionális szexuális kapcsolatok ellen fellépő, a nem tradicionális szexuális kapcsolatokat népszerűsítő propagandatevékenységek, események betiltását szorgalmazzuk – mondta a jogvédő, aki arra kéri a normalitást és a hagyományos társadalmat képviselő politikusokat, kezdeményezzék az Alaptörvény előbb említett passzusának módosítását. Gaudi-Nagy Tamás üdvözli azt az Alaptörvény módosítását, amely rögzíti, hogy az apa férfi, az anya nő. A nemi szerepek magyar alkotmányba való beépítése különösen azért fontos, mert az unió a homofóbia és a kirekesztés címszóval nyomná el azokat, akik szót emelnek a deviáns propaganda ellen – vélekedett.

– Korszakos sikere ez a nemzeti ellenállásnak, nem kis érdem, hogy évek óta sikeresen megzavarják a Budapest Pride-ot, felhívva a figyelmet a deviancia társadalomromboló hatására

– közölte a jogvédő, hozzátéve: a Mi Hazánk pártja és számos szakmai és egyházi személy adott hangot az LMBTQ-lobbi elleni véleményének. Arról is beszélt, hogy a világ több mint negyven országában büntetik az érzékenyítésnek és a szexuális felvilágosításnak álcázott propagandát. Reményét fejezte ki, hogy a magyar kormány ezen célkitűzéseiket támogatja, és eleget tesz ezeknek.

Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart! nevű mozgalom vezetője szintén megerősítette, hogy támogatják a kormány az LMBTQ-lobbi betiltására vonatkozó célkitűzéseit, amellyel a magyar gyermekek védelmét tartják szem előtt. Szerinte az LMBTQ-mozgalom

nem egy jogaitól megfosztott társaság, mivel külföldi eredetű hatalmas vagyonnal rendelkeznek, hálózatok állnak mögöttük.

– Nyugaton már az abnormalitás terjedésének jelei látszanak a tinédzserek nemi átalakításától kezdve a véleményszabadság korlátozásáig.

– Bátor, nem pedig pipogya, tutyimutyi férfiakra van szükségünk. Európa köszönetet fog mondani, amiért hazánk botot tett a küllők közé

– jelezte a vezető.

Budaházy György helytelen kirekesztésnek nevezte, ha minden hazafias, nemzetben gondolkodó véleményt semmibe vesznek. Az aktivista szerint általános tiltásra van szükség az LMTBQ-lobbi ellen, hiszen nemcsak a tinédzserek, hanem a 18 év feletti emberek nemi identitása is sérül.

Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnöke elmondta, hogy Vlagyimir Iljics Lenin száz éve legalizálta a terhességmegszakítást, azóta két és fél milliárd magzat halt meg ilyen módon, amelyről a korabeli magyar és globális sajtó sem számolt be.

– Ennek a dögvésznek a folyományaként meg se foganhatnak, akik a jövőnket, a nemzeti gyarapodásunkat biztosítanák. Áldott állapot lehessen gyermeket hordani, és ne homoszexuális pároknak adják oda a csecsemőket. A törvényhozók védjék meg a gyermekeinket, védjék meg a magyar jövőt, bátran álljanak ki!

– hívta fel a figyelmet a magzat-, gyermek- és családvédő szervezet vezetője, jelezve, hogy az abortuszpropagandának, reklámnak nincs helye Magyarországon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.