Orbán Viktor: Le a kalappal az orvosok, az ápolók, az iskolák előtt + videó

Az operatív törzs ülésezett hétfő reggel, a miniszterelnök fontos számokat közölt.

Jakubász
Forrás: Facebook2020. 11. 16. 8:45
null
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn reggel ülésezett az operatív törzs – erről számolt be a közösségi oldalán a miniszterelnök. Orbán Viktor közölte: a törzs áttekintette a hétvégi történéseket és a rendelkezésre álló védekezési kapacitásokat. – A nyomás nagy, de egyelőre minden fronton állják a sarat az orvosok, az ápolónők, a kórházi szakszemélyzet és az iskolák is – fogalmazott.

A miniszterelnök tudatta, hogy a covidos betegek ellátására alkalmas szabad kórházi ágyak száma 13 049. – Ezek üresen állnak – húzta alá Orbán Viktor. Intenzív ágyból 1634 áll rendelkezésre. Most intenzív ágyon, lélegeztetőgépen 582 beteg van, a most igénybe vett helyek háromszorosa érhető el.

A kormány megismételte: a helyzet nehéz, de le a kalappal az ápolónők, az orvosok, az egészségügyi személyzet és az iskolában dolgozók előtt is, mert állják a sarat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.