időjárás 4°C Karola , Károly 2023. január 28.
logo

Újabb tíz névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Kitálalt a baloldal álmentője Korózs Lajos hazugságairól + videó

Forrás: Ripost
2020.12.02. 10:22
Kitálalt a baloldal álmentője Korózs Lajos hazugságairól + videó

A Ripost.hu megtalálta Németh Athinát, a baloldal álmentőjét, aki az MSZP nyári kamuvideójában szerepelt. Azt mondja, fogalma sem volt róla, hogy Korózs Lajos tudatosan meghamisítja a vele készült interjút, később pedig hiába tiltakozott és könyörgött, Korózsék elhajtották.

A Ripost.hu megtalálta Németh Athinát, aki úgy döntött, nem hallgat tovább. Állítja, hogy Korózs Lajos hazug és csaló módon megváltoztatta a vele készült beszélgetést.

Mint ismeretes, a nővel Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője készített néhány hónapja botrányos interjút az ágyfelszabadítások állítólagos áldozatairól. A nőt mentőként próbálták bemutatni, amikor a videóban Korózs Lajos az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai állomása előtt kezdett beszélni róla.

Másnap azonban az OMSZ közölte, hogy a mentőként bemutatott nő soha nem szerepelt sem a szervezet, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában.

A nőt becsapták, szavait meghamisították

A magát becsapott áldozatnak tartó Németh Athina úgy döntött, nem hallgat tovább. Egyértelműen azt állítja, hogy az MSZP politikusa szándékosan csalt és hazudott vele kapcsolatban. Őt csak felhasználták Korózsék, tudatosan meghamisították a szavait, hiszen soha nem állította, hogy mentő lenne az Országos Mentőszolgálatnál. Fogalma sem volt róla, hogy az Országos Mentőszolgálat bekerül majd a videóba.

Vele Korózs kávéházi környezetben vett fel egy interjút, amit később a tudta nélkül meghamisítottak. A nő csak a felvétel internetre kerülése után értesült arról, hogy a videóban Korózs úgy beszél róla, mintha ő főállású mentőtiszt lenne, és odaáll az Országos Mentőszolgálat épülete elé.

 

Korózs tudatosan akarta lejáratni a mentőket

„Amikor először láttam a videót és benne az Országos Mentőszolgálatot, azonnal tiltakoztam. Közöltem, hogy ez nem lesz jó, ez így hazugság, de erre az volt a válasz, hogy ez őt nem érdekli, és már feltette az internetre. Nálam akkor elszakadt a cérna.

Korózs pontosan tudta, hogy sosem dolgoztam a mentőknél, tehát tudatosan hazudott. Én az Országos Mentőszolgálatot az interjúban ki sem ejtettem a számon. De Korózs erőltette, az volt a válasza, hogy »hát csak nem harckocsi vitte haza a kórházból a betegeket«.

Amikor tiltakoztam Korózs bunkó módon elhajtott, hogy aztán én vigyem el a balhét” – mondta a nő.

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.