Bibliai jelenetek legóból

Karácsonyi versenyt hirdetett a Vasárnap.hu. A feladat szerint kedvenc bibliai jelenetüket kell a pályázóknak megformázni az összerakós játékból.

Forrás: vasarnap.hu2020. 12. 03. 19:58
null
forrás: vasarnap.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Lego Biblia című versenyre invitálja elsősorban a gyerekeket a vasarnap.hu internetes oldal. A feladat lényege, hogy a

kedvenc bibliai jelenetünket kell legóból megformázni,

majd a róla készült képet a szervezők számára az [email protected] e-mail-címre továbbítani. A pályaműveket jövő vasárnapig, december 13-ig várják. A verseny fővédnöke Rétvári Bence országgyűlési képviselő, a KDNP alelnöke.

A legjobb pályamunkákat a portál olvasóközönsége választja ki, a szavazatokat közösségi oldalukon lehet majd leadni. Az első, a második és a harmadik helyezett játékvásárlási utalványt kap – írják a szervezők.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.