Soros jogvédőit továbbra sem érdekli a magyarság szenvedése

Házkutatást tartott az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) hétfőn több kárpátaljai magyar intézménynél és Brenzovics Lászlónak, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség elnökének a lakásán – írja az MTI közleménye alapján a Tűzfalcsoport.

Forrás: Tűzfalcsoport2020. 12. 01. 13:51
Billionaire investor Soros attends WEF in Davos
Billionaire investor George Soros of Soros Fund Management attends the annual meeting of the World Economic Forum (WEF) in Davos January 26, 2013. REUTERS/Pascal Lauener (SWITZERLAND - Tags: POLITICS BUSINESS HEADSHOT) - LR1E91Q0RVGT6 Fotó: Pascal Lauener
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Ukrajna eddigi történetében példátlannak tartja azt a durva beavatkozást, amelynek keretében a titkosszolgálat fegyveres kommandósai megszállták Brenzovics László, a KMKSZ elnökének lakását, a KMKSZ ungvári központi székházát, az Egán Ede Kárpátaljai Gazdaságfejlesztési Központ és a Kárpátaljai Magyar Főiskoláért Jótékonysági Alapítvány székhelyét házkutatás céljából – írta a szervezet.

A házkutatások során, a kelet-ukrajnai zaporizzsjai bíróság egy korábban szeparatizmus vádjával megnyitott büntetőügyre hivatkozó döntése alapján, olyan tevékenységre kerestek bizonyítékokat, amely az ország területi egységének megbontására és a határok erőszakos megváltoztatására, az államnak való károkozásra irányul.

Az SZBU fegyverese a Rákóczi főiskola épületénél – Fotó: Kárpátalja.ma

A KMKSZ azonban úgy véli, hogy valójában koholt politikai vádak alapján tervszerűen felépített eljárásról van szó, amelynek célja a magyar szervezetek tevékenységének ellehetetlenítésén túl a kárpátaljai magyarságnak, valamint vezetőinek a megfélemlítése.

A szervezet ezért felszólítja az ukrajnai illetékes szerveket, hogy haladéktalanul vessenek véget a KMKSZ és a kárpátaljai magyarok egyéb szervezetei ellen folytatott boszorkányüldözésnek. Egyben felhívja Magyarország és a nemzetközi szervezetek figyelmét az ellenünk állambiztonsági eszközökkel folytatott politikai nyomásgyakorlásra – tette hozzá a KMKSZ közleményében.

Fotó: REUTERS/Pascal Lauener

Soros jogvédői most is hallgatnak

A Tűzfalcsoport cikke végigjárja, hogy többek között miről, milyen „fontos” ügyekről is posztolgattak Sorosék a Facebookra hétfőn a kárpátaljai magyarok melletti kiállás helyett.

Amnesty International Magyarország

Álljunk ki egy szaúdi aktivista bebörtönzése ellen! Szólítsuk fel a szaúdi királyt… Bizonyára fontos ügy a szaúd-arábiai nők helyzete, de úgy látszik, hogy a kárpátaljai magyarokra már nem jut ennyi figyelem az Amnesty részéről – vélekedik a blog.

Fotó: Tűzfalcsoport

TASZ

A Soros-féle fizetési listán szereplő TASZ a szintén Soros-féle fizetési listán szereplő 444.hu propagandaanyagát osztotta meg hétfőn, amelyből megtudhattuk, miért is hibás döntés a járványhelyzet idején megtiltani a tüntetéseket. Micsoda véletlen, hogy a pont a sorosista Szél Bernadett által is szervezett tüntetés miatt került sor a propagandaanyag elkészítésére. Amiatt a Szél Bernadett miatt, akivel kapcsolatban a Tűzfalcsoport tárta fel több anyagban, hogy milyen komolyan fonódott össze a Soros-féle lerakatokkal (ITT, meg ITT és ITT is). A hálózat megvédi önmagát és az embereit. Viszont vannak, akik mellett nem álltak ki hétfőn, igen, ők a kárpátaljai magyarok…

Fotó: Tűzfalcsoport

Magyar Helsinki Bizottság

A 444.hu tüntetős anyaga itt sem maradhatott el, de jutott figyelem valami egészen másra is: ez pedig nem más, mint a tarhálás! Ha legalább 10 ezer forintot utalunk a Soros-féle Helsinki Bizottságnak, most ajándék nyomatot kapunk emlékbe ettől a minden Soros-dollárt megérő szervezettől. A hülyének is megéri… A kárpátaljai magyarokkal viszont ők sem foglalkoztak egész nap, egyetlen bejegyzésben sem…

Fotó: Tűzfalcsoport

A Tűzfalcsoport oldal szerint:

a fentiekből világosan látszik, Soros hálózata most sem tesz semmit, amikor a határon túli magyarságot kellene megvédeni a valódi, nyílt és tényleges agresszióval szemben.

Szégyen! – zárják gondolataikat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.