Magyarország és Lengyelország megbüntetését kérték Joe Bidentől

A liberális demokrácia védelme érdekében jól irányzott csapást várnak el az amerikai vezetőtől.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2021. 01. 06. 11:05
BIDEN, Joe;
Wilmington, 2020. december 10. Joe Biden várható amerikai elnök bejelenti, hogy Lloyd Austin nyugalmazott tábornokot jelöli védelmi miniszternek a Delaware állambeli Wilmington The Queen színházában 2020. december 9-én. A 67 éves Austin felügyelte az amerikai haderõt a közel-keleten a korábbi elnök, Barack Obama hivatali idejében. Négy évtizeden át volt katona, és 2016-ban szerelt le, mindössze négy éve, ami akadályozhatja, hogy a kongresszus megszavazza kinevezését. MTI/AP/Susan Walsh Fotó: Susan Walsh
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Politico nemzetközi lapban megjelent elemzés arra kérte Joe Biden megválasztott amerikai elnököt, hogy avatkozzon be az európai politikába, és támogassa azokat az erőket, amelyek Lengyelország és Magyarország megbüntetését akarják elérni – közölte az igazságügyi miniszter a közösségi oldalán.

Varga Judit rámutatott:

a liberális demokrácia védelme érdekében jól irányzott csapást várnak el az amerikai vezetőtől.

A tárcavezető szerint még komikusnak is nevezhetnénk, hogy a sajtó az amerikai erő bevetését javasolja az európai országokkal szemben, de azt is tudjuk – tette hozzá – hogy sajnos a legtöbb politikus retteg a nemzetközi liberális média erejétől és inkább követik az elvárásaikat, ha népszerűek akarnak maradni a nemzetközi politikában.

Az igazságügyi miniszter ezúton is hangsúlyozta:

a magyar emberek mindig megvédik a magyar demokráciát a külföldi csapásokkal szemben. „Ez most is így lesz!”

– szögezte le.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.