időjárás 2°C Melinda , Vivien 2022. december 2.
logo

Feljelentette a ballib portált az államtitkár

Kreft-Horváth Márk
2021.02.11. 21:01
Feljelentette a ballib portált az államtitkár

Elég volt! Jogi lépéseket tettünk! – írta Fülöp Attila közösségi oldalán. Az államtitkár a 24.hu hazugságai miatt tett feljelentést.

Az agresszív liberalizmus nem vezethet oda, hogy a gyermekvédelemben élő gyerekek és az ott dolgozók védtelenek legyenek ezekkel a nemtelen támadásokkal szemben, amelyekkel az egyébként is kiszolgáltatott sorsú gyermekek életét még tovább nehezítik – írta Fülöp Attila. A szociális ügyekért felelős államtitkár felidézte

– a kalocsai gyermekotthonnal kapcsolatban a Centrál Médiacsoport által üzemeltetett 24.hu internetes hírportál az elmúlt időszakban folyamatosan valótlan tényállításokat közölt,

emiatt a szükséges jogi lépéseket 2021. február 11-én megtettük, a Fővárosi Törvényszékre keresetet nyújtottunk be. A kalocsai gyermekotthonban fontos és komoly szakmai munka folyik – tette hozzá az államtitkár.

– Kértük a jogsértés megállapítását, a jogsértés abbahagyását, helyreigazító közlemény kiadását és sérelemdíj megállapítását. A sérelemdíjat a kalocsai gyermekotthonban élő gyermekek oktatásának fejlesztésére fogjuk fordítani – tette hozzá Fülöp Attila.

Fülöp Attila, szociális ügyekért felelős államtitkár szerint a gyermekvédelemben élők és dolgozók nem lehetnek az ellenzék politikai játékának eszközei

Túl sok volt abból, hogy alaptalan, jogsértő, gyermeki sorsokat alapvetően felkavaró és hátrányosan érintő kijelentéseket tehetnek ellenzéki médiumok mindenfajta következmény nélkül! A szociális és gyermekvédelmi terület, az ott ellátottak, és az ott dolgozók soha nem lehetnek az ellenzéki politikai játéktérnek az eszközei – fejtette ki az államtitkár.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.