Ismét kamuhírrel rukkolt elő a baloldal

Szél Bernadett szerint nem volt biztosított a nyilvánosság tájékoztatása az igazságügyi bizottság ülésén.

Magyar Nemzet
2021. 02. 04. 16:22
VEJKEY Imre
Vejkey Imre, a KDNP országgyűlési képviselője szerint szellemi keresztényüldözés folyik Magyarországon MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szél Bernadett, független országgyűlési képviselő a közvéleményt megtévesztve kérte számon az országgyűlés igazságügyi bizottságán a sajtónyilvánosság hiányát – fogalmazott Vejkey Imre (KDNP) országgyűlési képviselő, az Igazságügyi bizottság elnöke közleményében.

Vejkey Imre (KDNP) országgyűlési képviselő, a parlament igazságügyi bizottságának elnöke szerint Szél Bernadett független képviselő álhírt terjesztett, amikor azt állította, hogy nem volt biztosítva a nyilvánosság tájékoztatása a bizottsági ülésről Fotó: MTI/Soós Lajos

A politikus kifejtette, hogy Szél Bernadett állításával ellentétben a teljes ülésről többkamerás felvétel készült.

Vejkey leszögezi, hogy a koronavírus-járvány miatt már több mint háromnegyed éve ezzel a módszerrel történik a sajtónyilvánosság biztosítása, amelyről Szél Bernadett képviselő asszonynak is tudomása van.

A február 3-án tartott igazságügyi bizottsági ülésen nem engedték Szél Bernadettnek, hogy Facebookon keresztül közvetítse az eseményeket. A független képviselő a digitális parlament megvalósítása érdekében kívánt benyújtani alkotmánymódosítási javaslatot. A képviselő Kövér Lászlóhoz fordul, mivel szerinte jogfosztás történt, amiért nem engedélyezték, hogy képviselőként a saját eszközével tájékoztassa a nyilvánosságot a munkájáról.

Az álhírek kapcsán érdemes kiemelni: Szél Bernadett a napokban több baloldali képviselőtársával együtt népszerűsítette a Hírklikk.hu nevű, az MSZP-hez kötődő botrányportált.

Ez az online újság közölte le többek között először Korózs Lajos (MSZP) mentős kamuvideóját, valamint azzal riogatta olvasóit, hogy a Paks II-höz hasonló tervezésű atomerőművekkel problémák vannak.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.