időjárás 5°C Elza 2022. december 1.
logo

Orbán Viktor: Szeretnénk a kanyarban előre jutni + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.03.30. 08:55
Orbán Viktor: Szeretnénk a kanyarban előre jutni + videó

Üzbegisztánba utazik ma a magyar kormányküldöttség, ennek apropóján beszél közösségi oldalán közzétett videójában Orbán Viktor miniszterelnök. A rövid üzenet azt foglalja össze, hogy a vírus alatt hogyan sikerült a hazai gazdaságot megóvni a teljes válságtól, és arról is, hogy mik a további tervek.

– Szeretnénk másokat is megelőzve a kanyarban előre jutni – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök ma közzétett videóüzenetében. Eszerint a cél az, hogy

a magyar gazdaság megerősödve jöjjön ki abból a válságból, amit a járvány okozott, okoz.

A miniszterelnök megemlíti: eddig sikerült munkahelyteremtő nagybefektetőket hozni Magyarországra, miközben a kormány segítséget nyújtott a kis- és középvállalkozások megerősödéséhez, és támogatta őket az export fejlesztésében is.

A következő szakaszban a magyar vállalkozásoknak külföldön kell beruházásokat végrehajtaniuk a kormányzati tervek szerint, hogy az ott termelt profit visszakerülhessen Magyarországra. E célokkal utazik ma kormányküldöttség Üzbegisztánba.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.