időjárás 15°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

Bayer Zsolt publicista is kiáll a Megafon mellett + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2021.04.06. 14:15
Bayer Zsolt publicista is kiáll a Megafon mellett + videó

Bayer Zsolt, lapunk publicistája is csatlakozott a Megafon csapatához, ezt egy, a Facebook-oldalára felöltött videóban jelentette be.

Bayer Zsolt a videót így kezdi: a Kádár-rendszerben nem is álmodhattunk szólás- és sajtószabadságról, így aztán megalapítottuk a Fideszt és lett szólás- és sajtószabadság. Aztán azt mondták, az újságírás baloldali műfaj, a baloldalon van a tehetség és a tudás,

ezért választottam a Magyar Nemzetet és ezért írom oda a cikkeimet

– jelentette ki a publicista.

– Legújabban azt mondják, hogy tűnjünk el a Facebookról, hiszen ott csak a baloldali és a liberális véleményeknek van helyük. Ezért úgy döntöttem, hogy a Facebookon is maradok. Itt kell maradni, itt kell maradni mindannyiunknak! – hívja fel a figyelmet Bayer Zsolt, hozzátéve: de nem árt a segítség, én ezért csatlakoztam a Megafon csapatához.

A Megafon segít abban, hogy felerősítse a hangodat. Csatlakozz te is, támogasd a Megafon munkáját, együtt sokkal erősebbek leszünk!

– zárja mondandóját Bayer Zsolt.

Mint arról lapunk is írt, egyre többen csatlakoznak a Megafon csapatához (többek között Bohár Dániel riporter, Rákay Philip és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője), amelynek célja, hogy felerősítse a jobboldali hangokat a közösségi média platformjain.

Lapunk még augusztusban készített interjút Kovács Istvánnal, a Megafon Központ alapítójával, amelyet a linkre kattintva tudnak elolvasni.